Hulmursisolering og loftisolering i Lyngby

Boligdata:

150m2 hulmur
143m2 loft

Geografisk Placering:

Lyngby, Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris pr. kw/h: 0,92

Huset i Lyngby er et typisk 1960´er hus. Som de fleste andre huse fra samme tidsalder, er isoleringen ikke noget der er tænkt meget på, da man har bygget huset. Hulmurene havde meget spartansk isolering i form af 45mm bats, som var meget typiske for den tid, hvis de overhovedet har isolering i murene. Bats manglede rigtigt mange steder i hulmuren, og derfor trængte huset i høj grad til en efterisolering. Loftet på 143m2 havde 100mm bats. Mange af batsne lå ikke ordentligt og var med tiden blevet flyttet rundt. Dette er også meget typisk på huse fra den tid, men det medfører store kuldebroer og samlinger der ikke er tætte. Ved eftersisolering med granulat, slipper du for alle relaterede problemer. Du har ingen samlinger eller et forbandt, med tyndere isolerede samlinger.

Hulmuren på ca. 150m2 blev efterfyldt og alle steder hvor der ingen isolering var, blev der isoleret op til dagens standarter. Alle huller blev boret med 18mm bor og efterfyldt. Papirisolering er det eneste produkt, vi kan bruge til at efterfylde huse med eksisterende bats. En af de største fordele ved netop papir, er materialets evne til at komprimere sig i væggen og presse isolering ind, alle steder hvor der mangler. Med papirisolering kan du efterisolere alle hulrum ned til 30mm. IsoPearl eller andre lignende flamingo produkter, vil aldrig i disse tilfælde kunne give dig en korrekt isolering, da produktet ikke kan komprimere sig på samme måde. Det er en forudsætning at hulmurene er helt tomme, for isolering med IsoPearl produkter. Efter endt isolering med kun 18mm huller, er de synlige “skader” på husets fuger minimale og huset er isoleret så optimalt som huset tillader.

På loftet lå der gamle 100mm bats, der flere steder var trådt flade, flere steder var der ingen bats. Huset ventilerede gennem gavlene, hvorfor der ikke er behov for vindplader. Granulaten blæser kun rundt ved tagfoden, såfremt der rent faktisk er vind dernede. Vindpladerne forhindrer isolering i at blokere for ventilationen i udhænget ved tagfod, hvis det ventilerer gennem tagfoden. Det er meget vigtigt at få konstateret, hvordan dit loft ventilerer, for at undgå skader på dit træværk i fremtiden. Når du efterisolerer lofter, bliver behovet for ventilation større, derfor skal der ofte øges ventilation. I dette tilfælde blev der monteret 3 stk. store gavlventilationer. Efter der blev monteret ventilationer, samt bygget ny gangbro, blev loftet efterisoleret til 400mm.

Der blev ydet et energitilskud på 5.599,11 kroner til hulmursisolering samt loftisolering. Alle energitilskud udbetales fra vores samarbejdspartner HMN Naturgas. Ved brug af håndværkerfradrag, kan tilbagebetalingstiden selv på træhuse komme meget langt ned.

Der blev ydet et energitilskud på 8.588 kroner til gavlisoleringen på Frederiksberg. Alle energitilskud udbetales fra vores samarbejdspartner HMN Naturgas.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Bliv ringet op i dag og få et gratis energitjek, så du også kan spare på din varmeregning

Billedgalleri

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode