Isolering af toiletkabiner

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

Isolering af toiletkabiner og toiletkerner

Isolering af toilerkabiner og toiletkerner kan gøres nemt, hurtigt og billigt.

Langt de fleste større byggerier monterer færdige toiletkerner som kranes ind og klodses op. Når toiletkernerne er sat på plads og klodset op, er det ofte problemet at få isoleret kuldebroen under opklodsningen.

Vi har erfaring med dette og kan hjælpe med udførsel. Da brandkravene altid foreskriver et A1 materiale, isolerer vi dem typisk med mineraluld som typisk er isover granulat, knauf supafil eller superglas superwhite, alt efter bygherres præferencer og mulige plads. Visse materialer er bedre til isolering af små sprækker end andre, grundet de kan fordele sig på lidt plads. Vi har materialer som kan fordele sig på kun 2cm plads under toiletkabinerne. Alle benyttede materialer til denne type isolering er brandklasse A1 og opfylder naturligvis krav i henhold til fugt og brandsikkerhed. I forbindelse med isoleringen af toiletkabinerne, monteres en kant af isolerings plader, som typisk er 5-9cm høj og der indblæses bagved kanten.

Isoleringen fjerner den kuldebro der ellers vil opstå under toiletkernen som typisk er bygget med gulvvarme mm. Det er den nemmeste, hurtigste og billigste løsning til isolering af toiletkabiner.

Se hvordan isoleringen udføres på nedenstående billeder

 

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

  • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
  • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
  • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
  • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
  • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).