Skimmelsvamp

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Hvad er skimmelsvamp?

Folketinget valgte i 2013 at forlænge ordningen om håndværkerfradrag fra 2011, til også at gælde i 2013 og 2014. Håndværkerfradraget kunne til at begynde med søges ved alt arbejde på den bolig, hvor du har folkeregisteradresse, men i 2013 ændrede man ordningen så du nu også kan få håndværkerfradraget ved arbejde på dit sommerhus og fritidshus.

Skimmelsvamp er små svampe der under normale omstændigheder vokser i naturen på f.eks. jord. I vores boliger er det dog en anden sag. Under fugtige forhold, f.eks. i forbindelse med dårlig isolering af din boligs vægge, kan svampen udvikle sig. Det sker når fugten i luften sætter sig på de kolde vægge som kondens og skaber optimale betingelser for svampens mulighed for at sprede sig. Den kan leve af f.eks. tapet, støv, træ, lim m.v.


Du kan reducere risikoen og forebygge skimmelsvamp ved at få hulmursisoleret din bolig. Få et gratis tilbud i dag!

Da danskerne samlet set tilbringer 80-90% af deres tid indendøre, kan det være relevant at fokusere på indeklimaets påvirkning af helbredet, herunder sammenhængen mellem fugt, skimmelsvampe og menneskers helbred. Fugt i indemiljøet over længere tid kan hænge sammen med en øget forekomst af irriteret slimhinde og luftvejssymptomer, og en høj fugtighed kan fremme vækst af skimmelsvampe og husstøvmider.

Hvorfor er skimmelsvamp farlig?

Skimmelsvamp indeholder en række giftstoffer som kan gøre os syge.

 • Hoste og trykken for brystet
 • Gentagen bihulebetændelse
 • Åndedrætsbesvær
 • Træthed
 • Hovedpine
 • Koncentrationsbesvær
 • Irriterede øjne, næse og luftveje
 • Udvikling af allergi

Det er selvfølgeligt forskelligt hvordan folk reagerer på skimmelsvamp. Nogen er specielt følsomme, specielt dem som lider af allergi i forvejen. Dog er børn væsentligt mere følsomme overfor påvirkningen af skimmelsvamp og kan bl.a. udvikle astma. Ekstrem påvirkning af skimmelsvamp kan også føre til en reel forgiftning.

Har du først fået svamp i hjemmet kan den være svær at slippe af med. Mange tror fejlagtigt at rodalon vil kunne fjerne alle disse gener. Det vil dog i reglen kun være midlertidigt ind til den virkelige årsag er identificeret. Det vil altså sige at du år efter år kan fjerne skimmelsvamp fra dine indervægge, kun for at se den komme tilbage igen efter et par uger.

Hvad betyder skimmelsvamp for din bolig?

Skimmelsvamp er ikke det samme som hussvamp. Altså nedbryder skimmelsvamp ikke dit træværk og får det til at bryde sammen. Skimmelsvamp kan dog ofte give fæle misfarvninger såvel som lugtgener på dine vægge. Har du først fået misfarvninger kan du ikke bare fjerne dette med rodalon. Husk derfor altid at få tjekket din isolering i din bolig.

Sundhedsstyrelsen om skimmelsvamp

fake chopard watches high quality replica rolex,
replica breitling bentley motors new hublot replica
cheap breitling watches replica Imitation omega Speed Master buckle

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

 • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
 • Vi lever af tilfredse kunder.
 • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.