Hulmursisolering Nordsjælland

Boligdata:

1 plans murermestervilla med ca. 105m2 med 8 cm hulmur.

Geografisk Placering:

Humlebæk, Nordsjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris 1,05kr. pr. kw/h

I Nordsjælland ligger denne villa på ca. 105m2, med en tilhørende 20 år gammel energirapport, der foreskrev at hulmurene var isolerede. Hulmursisoleringen var dog aldrig udført og derfor havde de betalt for naturgas opvarmning med tomme mure i mere end 20 år. Vi udførte et gratis energitjek på boligen og konstaterede at isoleringen ikke var eksisterende. Med et totalt varmetab i kroner svarende til ca. 7500kr om året gennem hulmurene eller ca. 150.000kr på 20 år er det altså et større beløb, der er betalt på varmeregningen.

Huset i Nordsjælland blev hulmursisoleret med IsoCell papirisolering gennem et 18mm hul i fugen. Da vi kun borer et hul i fugerne er det nemt og smertefrit at hulmursisolere et sådant hus uden at give det synlige ar. Efter endt arbejde er resultatet lige så godt eller bedre, som med alle andre isoleringsmaterialer der påkræver at sten tages ud mv.

Der blev ydet et energitilskud på 2872,8kr fra HMN og sammenlagt med et håndværkerfradrag giver dette en meget lav tilbagebetalingstid. Familien i Nordsjælland kan nu se frem til en forventet besparelse på næsten 7500kr om året skattefrit.

Bor du også i Nordsjælland og har du en for høj varmeudgift, så kontakt os eller bliv ringet op allerede i dag.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Billedgalleri

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode