Hulmursisolering og Etageadskillelse i Søborg

Boligdata:

120m2 hulmur
20m2 etageadskillelse

Geografisk Placering:

Søborg, Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris pr. kw/h: 0,92

Huset i Lyngby havde generelle problemer med kolde vægge samt kolde gulve på deres 1. sal. Som de fleste andre huse fra samme tidsalder, er isoleringen ikke noget der er tænkt meget på, da man har bygget huset. Hulmurene havde meget spartansk isolering, i form af gammelt blødt candy floss lignende skum. De fleste steder i huset var ingen isolering og med gavle der er høje og har store flader, vil de grundet vind/vejr blive meget kolde.

Hulmuren målte 9cm i gennemsnit og blev isoleret gennem 18mm huller i fugen. Ved isolering gennem fuger, minimerer du synligheden af arbejdet mest muligt. Hulmuren blev isoleret med papirisolering fra Isocell, som er det eneste produkt vi tilbyder, der kan isoleres med i vægge, der kan indeholde en smule gammel isolering. Papirets evne til at komprimere sig, gør at det bedst muligt fordeler sig og samtidigt ødelægger den smule skum der sad i huset.

Etageadskillelsen på 1. sal målte mellem lerindskud og selve gulvet mellem 17-23cm. Derfor var der helt optimale betingelser, for at indblæse isolering ind under gulvet. Ved indblæsning under gulvet rundt langt væggene, lægger man en blokade for kulden, så den kolde luft ikke kan trænge ind. Isolerer man kun for kulde og ikke for lydisolering mellem stue/1.sal, er det ikke nødvendigt at isolere resten af gulvet. Ved isolering af etageadskillelse kan der bores 18-25mm huller og indblæses under gulvet. Det vil typisk blive afsluttet med propper boret af et vellignende bræt samt snedkerlim.

Der blev ydet et energitilskud på 3.762 kroner til hulmursisolering samt loftisolering. Alle energitilskud udbetales fra vores samarbejdspartner HMN Naturgas.

Selvom lift mm. var påkrævet grundet de høje gavle, er tilbagebetalingstiderne stadig meget lave, på energiforbedringer af denne type.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Billedgalleri

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode