Fjerne Leca nødder

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Fjerne Leca nødder

Leca nødder var oprindeligt et brugt isolerings materiale til fundamenter. Grunden til leca nødder var det foretrukne isoleringsmateriale førhen er, at det er fyldt med små lufthuller og derigennem var isolerende. Da man i starten af 1960erne begyndte at spekulere så småt i isolering af hulmure, begyndte man at bruge leca nødder. Leca nødder er dog ikke et særligt effektivt materiale i hulmure og har kun en lambdaværdi på 0,085w/mk. Til sammenligning har vores IsoPearl grey EPS polystyren kugler en lambdaværdi på 0,032w/mk og papirisolering med 0,039w/mk (jo lavere lamdaværdi desto bedre isoleringsevne).

Vi fjerner også leca nødder ved at suge dem ud af væggen med vores maskine.

At fjerne leca nødder kan være et stort arbejde uden det fornødne værktøj, da der ofte er enormt mange leca nødder i hulmuren. Samtidigt er leca nødderne meget støvende at tage ud af en hulmur og sætter derfor krav til åndedrætsværn m.v. Vi kan dog tilbyde dig at suge dine leca nødder ud af din væg med vores maskine og bortskaffe dem så du kan få en optimal isolering i din hulmur. Sådan kan du få efterisoleret boligen med enten papirisolering eller IsoPearl polystyren.

Hvordan ved jeg om jeg har leca i min hulmur?

Leca nødder i en hulmur er som oftest oplyst i din tilstandsrapport på din bolig. Er der intet anført i tilstandsrapporten og har du mistanke om at der er leca nødder i din mur, kan du evt. bore et lille hul i din fuge og stikke en pind ind for at mærke modstanden. Hvis du rykker pind lidt rundt vil du kunne fornemme om der er leca nødder i.

Har du en bolig du ønsker at efterisolere, men som har eksisterende isolering i form af leca nødder, kan vi nemt klare dette for dig og du er altid velkommen til at ringe til os for at få et gratis boligtjek. 

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

  • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.