Etageadskillelser

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Etageadskillelser og lydisolering

Vi udfører etageadskillelser og lydisolering

Vi kan efterisolere de fleste etageadskillelser med papiruld og sikre et bedre indeklima.

De fleste ældre huse og lejligheder bygget frem til midten af 1970erne har uisolerede etageadskillelser og etagedæk. Dette medfører mange gener, der nemt og billigt kan undgås..

Dine fordele

Ved isolering af etageadskillelser opnås følgende fordele:

 • Modvirker kolde gulve
 • Reducerer støj mod/fra underbo
 • Fjerner røg/lugt fra underbo
 • Forbedrer indeklima
 • Øger brandskellet mellem etagerne
 • Stor forbedring i akustik
 • Gulvet føles fast når du går på det

Tilskudsordning

Isoexperten står samarbejde med danske energiselskaber for at indhente energitilskuddet for kunde og fratrække det på regningen.

Energitilskuddet til hulmursisolering kan i sammenhæng med håndværkerfradraget gøre det meget attraktivt at få isoleret.

Hvordan isoleres etageadskillelser?

Når vi efterisolerer mellem etagerne gøres det ved at bore huller og indblæse papirisoleringsgranulat..

Det er vigtigt at der bliver boret huller mellem hver enkelt af dine strøer eller spær. Hvis det er på lofter kan man evt. udbedre de borede huller med hårde alu-plader. Er det i lejligheder/gulve der bruges dagligt, bores en prop ud og limes i hullet. Dette vil altid kunne ses, dog ikke meget. Efter eventuel slibning/lakering af prop, bliver den stort set usynlig. Se eventuelt herunder et uisoleret gulv og et gulv efter isolering.

Brug musen til at se før/efter billede af gulvet. Dette gulv er blevet slebet efter endt isolering.

 • Before- Landing
  After- Landing
  Before Landing After

Fjerner træk under gulvet

Isoleringen mellem etageadskillelser, kan fjerne træk under gulvet.

Rigtigt mange lejligheder i f.eks. København er opført i årene 1880-1930. En del af disse har ikke fået hulmursisoleret eller har anden isolering på indersiden. Denne type lejligheder har ofte problemer, med træk under gulvet og kolde gulve generelt. Grunden til dette er, at de fleste konstruktioner er opført på 5″-6″ strøer. Lerindskuddet fylder dog typisk kun 4-5cm, hvorfor der ligger en passage på 8-10cm direkte under gulvet, samt under loftet hos underboen. Denne passage bliver ikke brudt af isolering i uisolerede mure, hvorfor kulden/træk ryger direkte herind. Det vil ofte føles værst når det blæser. Ved at isolere under gulvet og bore igennem lerindskuddet og indblæse isolering, kan du helt fjerne denne passage for luften og gøre dine gulve meget varmere.

Du vil mærke en stor forskel i dit indeklima i din lejlighed efter at have fået udført denne form for isolering.

Fjerner røg/lugtgener fra underbo

Har du en underbo der f.eks. ryger eller du oplever andre former for lugtgener, er isolering af etagedæk en rigtigt god løsning.

Isolering mellem etageadskillelser vil tætne og fjerne de fleste lugtgener. Det gode ved indblæsning af isolering er, at det komprimeres og bliver til en fast hård masse, som tætner de revner og sprækker der måtte være, der som ofte er skyld i problemet. Det pakker sig også rundt om dine rør, der er ført igennem din etageadskillelse.

Forandrer akustikken meget

Du kender akustikken i din lejlighed, men har boet i lejligheden længe, så du tænker ikke så meget over akustikken.

Uisolerede etageadskillelser / etagedæk har faktisk meget stor indvirkning, på akustikken i din lejlighed. Efter udførelse af isolering i etageadskillelser, vil du mærke at lydes føles helt “død” og flad. Det rungende element forsvinder i høj grad og det vil være mere behageligt at opholde sig i lejligheden.

Gulvene føles faste

Gamle trægulve føles ofte hule og bløde at gå på. Hvis du taber noget på gulvet, eller træder med hårdt tryk, kan du høre der er hult nedenunder.

Efter isolering af etageadskillelser, vil du føle af gulvet er blevet massivt og hårdt at gå på. Mindre knirkelyde fra gulvet forsvinder ofte flere steder. Du vil opleve at dit gulv føles nyere, efter en isolering i etageadskillelsen.

Forbedret indeklima

Efter isolering af etageadskillelser i lejligheder, uden isolering i væggene eller under gulvet, vil du mærke at temperaturen ved gulvet er langt mere konstant.

Hvor der førhen ikke var noget til at bryde kulden der ramte din ydermur, ligger der nu et ca. 10cm tykt isoleringslag der bryder kulden, så luften ikke får fri passage under din etageadskillelse.

Lydisolering

Overvejer du at investere i lydisolering?

Ved isolering i etageadskillelser kan du nedsætte lyden mellem etagerne. Ikke alle konstruktioner er ens og i visse konstruktioner, vil du kunne opnå en lydisolering der forbedrer op til 70% ved lydisolering i etagedæk. I andre konstruktioner hvor der er en “lydbro”, vil lyden kunne nedsættes marginalt eller svarende til ca. 10%. Lydisolering sat på spidsen, er aldrig bedre end det svageste led på kæden. Dog er mange generede at trinlyd, samt fjernsyn og køkkenmaskiner i etageejendomme og her vil der ofte være en del at hente. Men det kommer selvfølgelig helt an på hvordan din konstruktion i gulvet er.

Vi har flere års erfaring når det gælder lydisolering til både private og erhverv – tag gerne kontakt, hvis vi skal
hjælpe dig med lydisolering af dit hjem eller arbejdsplads.

Vi giver altid en faglig vurdering af hvilket produkt vi
anbefaler til jeres loft

Isocell papirisolering

Isocell papirisolering er den optimale loftisolering i huse, hvor der ikke kan bestemmes om der forefindes en 100% tæt dampspærre.
Isocell papiruld sørger for at dit hus kan ånde, yder en høj brandmodstand og er effektivt som lydisolering. Isocell er deklareret som lambda 39 løst udblæst i loftrum. Brandklassen er B2-S-d0. Isocell papirisolering bruges på ca. 80% af alle vores lofter grundet ovenstående egenskaber.

Knauf mineraluld

Knauf mineraluld er glasuld lambda 42 som er velegnet til lofter. Materialet er brandklasse A2. Isoleringsmaterialet er meget let og velegnet til bygningsisolering. Knauf er en af verdens største producenter af isoleringsmateriale, hvorfor alle produkter er gennemtestede og har alle nødvendige godkendelser.

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

 • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
 • Vi lever af tilfredse kunder.
 • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.