Hulmursisolering Slagelse

Boligdata:

1½ plans murermestervilla. Ca. 128m2 mure. 14cm hulmur

Geografisk Placering:

Slagelse, Sjælland

Opvarmning:

Fjernvarme. Forventet pris 0,66 ører pr. kw/h

En murermester villa i Slagelse i 1½ plan, havde fået oplyst i deres tilstandsrapport af huset var hulmursisoleret. Efter et gratis energitjek, kunne det hurtigt konstateres at dette kun delvist var korrekt. Huset har 14 cm hulmur fordelt på ca. 128m2 mur og derfor har man virkeligt god basis for at efterisolere, samtidigt med at energitilskuddet er højt grundet den tykke isolering der kan indblæses.

Den gamle isolering var udført med EPS flamingo kugler og var faldet sammen. Ud af de 14cm hulmur der var i huset, var kun ca. 2cm udfyldt med EPS og kun få steder på huset var der stadigvæk isolering i væggene. EPS kuglerne der var tilbage højere oppe i huset sad i lommer, da de ikke var blevet trykket hårdt nok sammen under den tidligere indblæsning.Dette har skabt en masse kuldebroer og ikke isoleret særligt godt.

Efterisoleringen blev udført med IsoCell papirisolering, da det er det optimale produkt at bruge, når der kan sidde eksisterende isolering. Papirisoleringen bliver under højt tryk indblæst i væggene, gennem en 18-22mm fuge og har en egenskab til at komprimere sig inde i hulmuren, på trods af at der sidder en smule isolering i forvejen. Dette gør sig gældende hvad enten det er gamle isolerings bats, eller EPS isolering af ældre dato. Efter endt hulmursisolering som kan ses nedenfor på billederne, er synligheden meget begrænset.

Der blev ydet et energitilskud på 4085,76kr fra HMN

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Bliv ringet op i dag og få et gratis energitjek, så du også kan spare på din varmeregning

Billedgalleri

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode