Hulmursisolering Sjælland

Boligdata:

1½ plans villa med 128m2 mur med 8 cm hulmur.

Geografisk Placering:

Næstved, Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Deres pris; 0,9kr. pr. kw/h

Et ungt par havde overtaget en 1½ villa i Næstved. De syntes varmeregningen var alt for høj efter første år, da den var på ca. 2300m3 gas, svarende til 20.700kr om året, plus de 4 rummeter brænde der også blev brugt. Dette giver en total varmeregning på ca. 24.700kr eller 2058,33kr pr. måned.

I deres energirapport stod skrevet at bl.a. en hulmursisolering, ville være en god ide at få lavet. Dog var huset fyldt med leca nødder (lambda værdi 88) og derfor var de i tvivl om dette kunne betale sig. Leca nødder er et ældre isoleringsmateriale, der tidligere også blev brugt til hulmursisolering. I henhold til datidens normer var materialet udemærket, men i forhold til hvad vi kan isolere med i dag er der er verden til forskel. Papirisolering fra IsoCell er lambda 39 og leca nødder er lambda 88.

Efter et gratis energitjek i Næstved, Sjælland kunne vi konstatere, at dette sagtens ville kunne betale sig.

Huset i Næstved blev derfor sidste år tømt for leca nødder ved at banke en sten ud i bunden af huset og suge leca nødderne ud med vores isoleringsmaskine. Dernæst blev papirisolering fra IsoCell blev indblæst i deres hulmure.

Vi kom tilbage året efter for at høre hvordan deres resultat havde været. Parret kunne oplyse os om at deres varmeregning var gået fra at bruge 2300m3 gas til i år kun at have bruge 1300m3 på samme tid samt 1 rummeter brænde. Altså har de opnået en besparelse på 1000m3 gas på kun et år samt 3 rummeter brænde. Dette

Parret har på kun 1 år altså opnået en besparelse på over 11.000kr. Da de både benyttede sig af deres håndværkerfradrag såvel som fik ydet et energitilskud på 3502,2kr endte kostprisen med at have en rigtigt flot tilbagebetalingstid.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser inkl. fradrag/tilskud

  • Tilbagebetalingstid

  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

  • Tilbagebetalingstid regnet efter år 1 efter hulmursisoleringen

  • Endelig besparelse efter første år
  • Endelig besparelse efter første år i kr. pr. år

Parret i Næstved endte altså ikke alene op med et forbedret indeklima men også en årlig besparelse på 11294,4kr. Dette endda på trods af at huset skulle tømmes for leca nødder og hulmursisoleres med papirisolering i deres hulmure efterfølgende. Det er ikke alle der kan forvente at kunne tilbagebetale deres isolering på kortere tid end foreskrevet og for nogen tager det længere tid. Der er mange faktorer der spiller ind og vores udregninger foretaget på baggrund af Det Teknologiske Institut der opererer med standardværdier for besparelserne. Men vi kan dog konstatere at de ikke er langt fra virkelighedens verden.

Vil du også have udført hulmursisolering i Næstved eller på Sjælland generelt? Kontakt os allerede i dag og bestil et gratis energitjek.

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode