Gavlisolering Frederiksberg

Boligdata:

Gavlisolering af 210m2 gavl.

Geografisk Placering:

Frederiksberg, København

Opvarmning:

Fjernvarme. 0,66kr pr. kw/h

En andelsforening på Frederiksberg, havde problemer med kolde gavle. Gavlen havde ingen udvendig eller indvendig isolering. Når bygningen er 20m høj, giver det sig selv hvor meget vind, der rammer gavlen og derfor er indervæggen naturligvis meget kold for beboerne. Da gavlen var muret massiv, var der ingen hulmur der kunne isoleres. Facadeisolering giver en isoleringsevne på murede vægge, der er næsten dobbelt så god som hulmursisolering. Derfor bliver besparelserne også store ved at isolere gavle. Udover en varmere gavl, lavere varmeregning får gavlen også et ordentligt facelift.

Under det afsluttede pudslag ligger der 200mm bats. Dernæst to lag armeringsmørtel med net og endelig en slutfils. Filsen er en silikone harpiks fils, der er designet til at modstå alger, vand og vejr.

Over isoleringen, er der afsluttet med zinkinddækninger for at fjerne risikoen for at vand trænger ind bag isoleringen. Dette er både effektivt og ser flot ud når de er lagt som afslutning.

Udover en flottere og mindre vedligeholdelse på gavlen, nedsætter du også støj niveauet betragteligt. En gavl der er facadeisoleret er automatisk også meget lydisolerende. Lyden nedsætter støjen med 40-45db.

Der blev ydet et energitilskud på 8.588 kroner til gavlisoleringen på Frederiksberg. Alle energitilskud udbetales fra vores samarbejdspartner HMN Naturgas.

Billedgalleri

 

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode