Hulmursisolering Kastrup

Boligdata – Hulmursisolering:

Hulmur på 102m2.

Geografisk Placering:

Kastrup, Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris pr. kw/h: 0,92

Kunden havde et hus fra 1956 med hulmure der var uisolerede. Husets hulmure var på facaderne 8cm og i gavlene 14cm dybe. Med så dybe hulmure, får du virkeligt et resultat der kan mærkes med det samme.

Hullerne i hulmuren blev boret i 20mm tykkelse og hulmuren blev indblæst med papiruld fra Isocell.Efter endt hulmursisolering, lukkes hullerne med mørtel og du vil stort set ikke kunne se at hulmursisoleringen er udført. Se eventuelt billederne nedenfor, hvor du kan se huset før/efter hulmursisolering. Udover en stor energibesparelse, vil kunden også få et langt bedre indeklima og en temperatur på 2-3 grader varmere på indermuren inde i selve huset.

Hulmurenes temperatur forventes at stige med 3-5 grader inde i murværket og det er noget der kan mærkes meget på både varmeregningen, samt de indvendige vægge.

Der blev ydet et energitilskud på 2.967kroner til hulmursisoleringen i Kastrup. Alle energitilskud udbetales fra vores samarbejdspartner HMN Naturgas. Isoexperten fortsætter med håndværkerfradraget og er stadig i stand til at levere energibesparende løsninger med tilbagebetalingstider på under 2 år i samarbejde med HMN Naturgas.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Bliv ringet op i dag og få et gratis energitjek, så du også kan spare på din varmeregning

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Husk at energitjek er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode