Efterisolering Sjælland

Boligdata:

Et plans paracelhus med 158m2 mure. 80mm hulmur.

Geografisk Placering:

Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris pr. kw/h: 1,05kr

Et paracelhus på 158m2 på Sjælland, der er naturgas opvarmet fik udført en efterisolering af hulmure. Huset er blevet efterisoleret med papirisolering som kan indblæses i hulrum helt ned til 25mm. Den eksisterende isolering var meget sporadisk og der var enkelte steder problemer med fugt og skimmelsvamp på indersiden. Huset er konstrueret med tynde isolerings bats man brugte i 70’erne og ca. 80mm hulmure. Den eksisterende isolering var dog som så ofte før i 70’er huse, meget sporadisk og enkelte steder helt mangelfuld. Efter at have indblæst næsten 250kg isolering, er vi overbeviste om at både de kommende vintre og varmeregningen er blevet bedre polstret.

Yderligere var halvdelen af huset for nyligt blevet fuget om, med et meget flot resultat, så derfor var det vigtigt der ikke efterlades store grimme ar i murene, som en hulmursisolering hvor sten pilles ud altid efterlader. Ved hjælp af isolering med papirisolering gennem fugerne, er resultatet meget svært at få øje på og det efterfølgende resultat på ydervæggene så optimalt som muligt.

Der blev ydet et energitilskud på 4322,88 kroner til hulmursisoleringen og ved brug af håndværkerfradrag, kan det hurtigt blive meget håndgribelige tilbagebetalingstider.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Bliv ringet op i dag og få et gratis energitjek, så du også kan spare på din varmeregning

Billedgalleri

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode