Hulmursisolering Lolland Falster

Boligdata:

1½ plans murermestervilla samt stalde og tilbygning. Ca. 208m2 mure. 8-10cm hulmur

Geografisk Placering:

Lolland Falster

Opvarmning:

Olie. Forventet pris 1,12kr. pr. kw/h

Et nedlagt landbrug på Lolland Falster skulle laves om til sommerhus og derfor var en hulmursisolering tiltrængt. Hulmurene var piv tomme og derfor ekstremt kolde når vinteren rammer. Dog er fordelen ved huse opvarmet med oliefyr er vores energitilskud væsentligt højere end til fjernvarme kunder. Besparelserne på samme type huse som dette er ved helårs opvarmning abnormt store. Ofte vil dine tilbagebetalingstider ligge hele nede omkring 1-1,5 år efter du har brugt dit håndværkerfradrag samt fået ydet energitilskud.

Efterisoleringen blev udført med IsoCell papirisolering. Papirisoleringen bliver under højt tryk indblæst i væggene, gennem en 18-22mm fuge og har en egenskab til at komprimere sig inde i hulmuren. Efter endt hulmursisolering som kan ses nedenfor på billederne, er synligheden meget begrænset.

Bor du også på Lolland Falster og har behov for en hulmursisolering, loftisolering eller anden type isolering, så kontakt os for at få et uforpligtende energitjek. Du kan enten kontakte os selv eller udfylde vores formular for at blive ringet op.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Billedgalleri

Vores kunder vil i år, gennem vores energibesparende løsninger tjene i DKK.

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode