Papirisolering

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

Gårsdagens avis er morgendagens isolering

Råmaterialet til vores papirisolering er genbrugspapir, som genanvendes til granuleret, miljøvenligt isoleringsmateriale. Papirisolering anvendes primært i loftskonstruktioner i hulmure, etageadskillelser og skillevægge.

Papirisolering fra Isocell er særdeles velegnet til alle former for byggeri

Da vi ønsker at sætte fokus påMiljørigtig isolering med papiruld en miljøvenlig isolering har vi valgt Isocells papirisolering. Udover at være miljøvenlig har papirisolering fremragende isoleringsegenskaber indenfor både bygge- og renoveringsprojekter, ligesom det er et godt, nemt og billigt produkt at anvende, hvis man skal have efterisoleret eksisterende bygninger. Miljøet indendørs har også gavn af papirisolering. Isoleringen afgiver fugt langt bedre end andre isoleringsmaterialer og giver derfor et sundere indemiljø.

Isoleringsmaskinen vi benytter har samtidigt en høj indblæsningsevne, og på den måde sikres, at papirisoleringen når ud i selv de yderste sprækker, revner samt omkring rør. Derved undgås kuldebroer og lignende uhensigtsmæssigheder. Da papirisolering også bliver granuleret i endnu mindre stykker, har vi også en unik mulighed for at kunne efterisolere hulmure der indeholder eksisterende isolerings bats, der simpelthen bare er for dårlige eller tynde til at opnå en isoleringsværdi. Dette er ikke muligt med f.eks. mineraluld, da granulatet simpelthen er for massivt. Derfor er papirisolering ofte det optimale produkt at bruge i forbindelse med efterisolering.

Papirisolering er et ekstremt godt materiale til både loftisolering samt hulmursisolering.

Fordele ved IsoCell-papirisolering:

 • Yder en højeffektiv isolering (godkendt til lamda 39)
 • Giver høj brandmodstandsdygtighed
 • Er utroligt nemt at arbejde med Sparer dig for både tid og penge
 • Reducerer støjgener
 • Er modstandsdygtigt overfor fugt
 • Forbedrer klimaet og komforten
 • Er genbrugspapir tilsat ufarligt bor – modvirker skadedyr
 • Er miljø- og energirigtig isolering

  Få et uforpligtende tilbud!

  Telefon: 51 88 66 90
  Mail: kontakt@isoexperten.dk

  Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

  *Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

  Hvorfor vælge os?

  Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

  Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

  • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

  Hvorfor vælge os?

  • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
  • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
  • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
  • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
  • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).