Etagedæk

Etagedæk

Et etagedæk er adskillelsen mellem to niveauer i bygningen, og består af flere forskellige materialer.

Skal du investere i etagedæk til boligforeningen eller i den private bolig? I så fald kan vi, som din professionelle samarbejdspartner, hjælpe dig fra start til slut med at udvælge og udføre den helt rigtige løsning.

Alt efter hvordan bygningen ser ud og hvad den skal kunne håndtere, er der mange forskellige typer isolering at vælge mellem. Etagedæk er ikke altid ens og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger og laver energiberegninger for jer ganske uforpligtende.

Med vores store ekspertise inden for isolering af etagedæk, skal vi nok hjælpe dig med at finde den rette løsning til netop din bygning. Hvadend omhandler isolering i privaten eller firmaet, er vi behjælpelige.

Opnå bedre lydisolering med etagedæk

Lydisolering er et uundværligt værktøj, hvis du ønsker at bevare koncentrationen på jobbet, eller blot ønsker at minimere støjgener i privaten.

Med de rette etagedæk kan selv de strengeste krav til brandfare og lydstyrke overholdes, så du og dem omkring dig kan arbejde i ro og mag. De rette etagedæk kan nemt være forskellen mellem støj fra andre etager og behagelig stilhed, så du kan koble af bedst muligt.

Mange års erfaring

Her hos Isoexperten har vi mange års erfaring i at installere etagedæk hos små og store virksomheder, samt i private hjem, som ønsker renovering eller tilbygning.

Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder med isoleringen af deres huse, boliger og lejligheder. Er du interesseret i at få installeret etagedæk, eller på anden vis isoleret dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en dialog om dine tanker og visioner. Ring på 51 88 66 90, så drøfter vi sammen dit projekt.

Her kan du læse mere om etageadskillelser »

Installation af etagedæk