Efterisolering

Efterisolering

Overvejer du at få efterisoleret huset, sommerhuset eller noget helt tredje? Efterisolering er en rigtig gode idé, da en god isolering sparer dig penge i det lange løb.

Det er især attraktivt at efterisolere i ældre huse, da byggemetoderne før i tiden ikke var lige så udviklede som de er i dag. Derudover har ældre huse oplevet utallige vintre og dårlige vejrforhold, som langsomt har efterladt sine spor rundt omkring. Ejere af ældre huse kan altså spare rigtig mange penge på elregningen, ved at investere i en grunding omgang efterisolering.

Gør-det-selv efterisolering kan resultere i store skader

Nogle vælger at efterisolere selv. Enten ved hjælp af en guide på nettet, eller i samråd med bekendte, der tidligere har fået udført efterisolering. Dette fører ofte til en mangelfuld og dårlig isolering, der i sidste ende skader mere end den gavner.
Hvis du overvejer at udføre arbejdet selv, er det værd at genoverveje beslutningen.

Undgå dårlig efterisolering

Forkert efterisolering kan nemlig resultere i grimme fugtskader og svamp. Som de fleste ved, kan sådan en omgang løbe op i mange penge.

Derfor gælder det om at have den rette rådgivning, eller betale et professionelt firma til at udføre arbejdet.
Efterisolering, som ikke er udført korrekt, kan blandt andet resultere i tabet af den naturlige ventilation, som hørte til huset i første omgang. Man kan komme til at efterisolere så ”grundigt”, at fugten ikke længere har en udgang, hvilket sørger for førnævnte fugtskader. Det er med andre ord et klogt valg, at få professionelle fagfolk til at udføre efterisolering for dig.

Ring til os og få en vurdering

Vi tilbyder gratis energitjek af din bolig, så du også kan spare på din varmeregning.

Ring til os på 51 88 66 90, så finder vi sammen en dato og tidspunkt til dit energitjek.