Loftisolering og hulmursisolering i København

Boligdata:

1 plans villa

Geografisk Placering:

København, Sjælland

Opvarmning:

Naturgas. Forventet pris 1,05øre pr. kw/h.

Huset med ca. 60m2 hulmur og 110m2 loft er beliggende i Københavnsområdet. Gavlene er lavet af gasbeton og kunne derfor ikke hulmursisoleres. Loftet havde ca. 100mm isolering i forvejen og trængte derfor til en efterisolering. Yderligere var den ene gavl isoleret med leca nødder, hvorfor de skulle suges ud, før isolering med IsoPearl EPS flamingo kunne begynde.

Efter leca nødderne blev taget ud påbegyndtes isolering med IsoPearl EPS flamingo granulat med en lambda værdi på 32. Ikke alene er det et godt materiale at arbejde med, isoleringsevnen er også utrolig effektiv. Det isolerer ca. 20% bedre end almindelig papirisolering og giver også en ekstra stor besparelse på sigt.

Loftet havde 100mm isolering i forvejen og der blev efterisoleret op til 400mm. Materialet der blev brugt var papirisolering, da det både er brandhæmmende og har en rigtig god isoleringsevne. Lambda værdien er 39 og det er klart et af de bedste værdier for et loftisolerings materiale. Yderligere er det godkendt til brandklasse 2. Inden loftisoleringen påbegyndtes blev loftlemmen hævet.

Besparelser der betaler sig

Forventede besparelser inkl. fradrag/tilskud

  • Tilbagebetalingstid
  • Forventet co2 besparelse pr. år i kg.
  • Forventet besparelse i kr. pr. år

Billedgalleri

Bliv kontaktet og få uforpligtende undersøgelse!

Vi medbringer termografikamera I vinterperioden!

*Alle felter SKAL udfyldes før du kan anmode