Isopearl Climate Glue

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

IsoPearl climate glue (flamingo EPS)

Isopearl climate glue er et flamingo granulat som tilsættes lim der hærder i væggen.

EPS betyder ekspanderet polystyren og anvendes til hulmursisolering i hulmure, som enten er tomme i forvejen eller tømmes for eksisterende materiale. Der kan ikke indblæses i en tidligere isoleret mur, grundet materialets lette vægtfylde og det ikke komprimerer på samme måde som uld.

Isopearl climate glue er det ypperste du kan få til isolering af tomme hulmure. Det er 100% fugtbestandigt, sætter sig ikke da kuglerne limes med speciel patenteret lim og vil bevare sin isoleringsevne over tid uafhængigt. Flamingoen, som er et oliebaseret produkt, som er tilsat grafit for at kunne opnå en brandmodstand. Den specielle lim som benyttes kan ikke opløses af fugt eller fungere som kuldebro, hvorfor den er optimal til dette.

Flamingoen er kun godkendt til hulmure og beregnet til steder som allerede er brandskel. Når der isoleres med Isopearl climate glue lambda 33, indblæses kuglerne med 7 bar, hvilket er meget højt tryk sammenlignet med almindelige uldprodukter.

Tidligere var problemet ved indblæsning af isopearl, at materialet ville løbe ud, hvis der kom et hul i en fuge, skulle skiftes vinduer eller udtages en mursten. Dette problem er du ude over ved brugen af isopearl climate glue.

Se video om Isopearl Climate glue

 Isopearl climate glue

Isopearl indblæses via nogle meget små huller i hulmuren, og de kan indblæses i hulrum helt ned til 30 mm.

 • Bedre isoleringsevne end andre produkter til hulmur
 • 100% fugtbestandigt
 • Kan blæses ind i små hulrum (fra 30mm)
 • Nelbrydedigt materiale
 • Støvfrit

Isopearl er også samtidigt det dyreste produkt på markedet, til gengæld er du sikret mod fugtig isolering, nedsat isoleringsevne og har et materiale som aldrig kan sætte sig eller falde ud.

 

 

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

 • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
 • Vi lever af tilfredse kunder.
 • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

Hvorfor vælge os?

 • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
 • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
 • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
 • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
 • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).