Varmeregning garanti ved isolering. Få isoleret lofter, hulmurer og facader.

Vi garanterer, at du tjener flere tusind kr. over de kommende år. Vi skammer os over de mange uærlige håndværkere.

Tjener du ikke automatisk og samlet flere tusind kroner ved at få Danmarks nok billigste hulmursisolering. Så betaler du os ikke en kr. Vi garanterer din varmeregning.    

Håndværkerfradrag ud 2017. Energitilskuddet fortsætter ligeledes på de fleste isoleringsopgaver, ellers slår vi det så vidt muligt af på prisen. Mange ekstra penge at tjene.  

Varmeregning garanti, hvorfor nu det?

  Fordi vi lever i en verden med svindel og fup. Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, se betingelser nedenfor, på minimum 10% af dine brugte kw/h. Så betaler du ikke os en krone. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 25-30% kwh.     Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, professionelle, ærlige og gode arbejde. Du kender os ikke, og du fortjener tryghed. Se naturlige betingelser for din tryghed nedenfor på siden.  

Husk, håndværkerfradraget er en kæmpe besparelse for dig, det slutter nok i januar 2018, tag kontakt nu.

   

Hulmursisolering hvad er det?

Hulmursisolering, hvor man isolerer huset mellem indre og ydre mur,  er den billigste og mest effektive isoleringsform. De fleste huse bygget før 1972, kan dramatisk mindske varmforbruget, mange med op til 30%. Besparelserne er således meget store og tilbagebetalingstiderne er på typisk kun 1-4 år.  Isoexperten er certificeret og en del af relevante garantiordninger. Vi har kun fokus på en garanteret god pris, høj service og bedste kvalitet, ellers får du pengene tilbage..  

 

 

 

 

Isoexperten har stor erfaring i hulmursisolering og isolerer hvert år titusindvis af kvadratmeter hulmur.

Vi er autoriserede i brugen af 3 typer materiale. Knauf supafil 34 glasuld, Isopearl climate glue(limede polystyrenkugler) og Isocell papirisolering. Alle vores løsninger foregår gennem max 22mm huller i fugen, så du undgår  skæmmende kosmetiske problemer på dit hus. Vi sørger for alt i processen, kommer selv med strøm fra generator mv. Kort sagt vores tilbud er alt inklusive.

Hvad koster en hulmursisolering?

Et typisk dansk parcelhus koster oftest 6-12.000 kr. at isolere.

Det varierer selvfølgelig alt efter størrelse, materialevalg, nuværende isolering og adgangsforhold. Men det vil stort set altid være en meget god forretning at efterisolere.

Tilskudsordning

Energitilskuddet til hulmursisolering er ophørt fra staten, men vi fortsætter med dette gennem det størst mulige nedslag i vores priser fra sag til sag. Dog kan vi ikke garanterer, at det fuldt kompenseres i forhold til det tidl. statslige tilskud.  Dette i sammenhæng med håndværkerfradraget gør det meget attraktivt at få isoleret.

De fleste huse kan hulmursisoleres

Langt de fleste huse fra 1900 tallet og frem til 1973 kan hulmursisoleres.

I sjældne tilfælde kan huse efter 1973 efterisoleres grunden byggesjusk, men som hovedregel er hulmuren i huse fra 1973 og frem til 1985 opført med en hulmur på 8cm og isoleret med 75mm bats, hvorfor efterisolering ikke er fysisk mulig. Vær dog opmærksom på at en del huse fra start 60erne og til start 70erne kun kan efterisoleres med f.eks. knauf supafil 34 eller papir, grundet eksisterende bats i væggen. Det varierer dog meget fra hus til hus hvorfor vi altid besigtiger alle huse vi giver pris på.

Dine fordele

Ved isolering af hulmur opnås følgende fordele:
 • Varmeregningen falder betragteligt
 • Øger boligens værdi
 • Reducerer risiko for skimmelsvamp på indervægge
 • Mere jævn temperatur i hele huset
 • Reducerer dit CO2-udslip
 • Tjener sig selv ind på meget kort tid

Hvad kan jeg forvente af besparelser?

Da ca. 35% af husets varmetab foregår gennem murene giver  hulmursisolering den største besparelse. Sammenholdt med at det er den billigste type af isolering du kan foretage, er det som oftest en rigtig god investering.

Din besparelse udregnes ud fra din tidligere u-værdi på din konstruktion. For at tage et eksempel har du en tom hulmur på 10cm i dybden som ovenstående eksempel med enkeltsten og stålbindere mellem for/bagmur, vil din start u-værdi være 1,42 w/m2K. Efter endt isolering vil din slut u-værdi ende i 0,29. Altså vil din besparelse være mellem 30-70 kr pr. m2 alt efter opvarmningskilde. Dog vil der altid foreligge en usikkerhed, da besparelses beregningerne ikke nødvendigvis tager højde for kuldebroer eller andre utætheder i resten af huset. Har du f.eks. en hulmur som indeholder leca nødder eller granulat vil dit varmetab før efterisolering selvfølgelig være forholdsmæssigt mindre.  

Forbehold for varmeregning garanti 

 • Vi må også kunne garantere os mod snyd, så forbehold er naturlige og fair.
 • Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele kalenderåret før og hele kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
 • Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
 • Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit Kwh til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
 • Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12).