LoftIsolering

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

Loftisolering

Du kan spare mange penge på loftisolering og loftet er et af de vigtigste områder at få isoleret i din bolig.

Her ses hvorfor loftisolering med bats ikke altid er den bedste løsning. Kuldebroer opstår nemmere og selvom de ligger i forbandt, vil isoleringen i samlingerne altid være mindre end hvis du bruger papirulds granulat.

Loftet udgør ikke bare et stort areal, men idet varmen stiger opad vil din loftisolering holde langt bedre på
varmen og reducere både dit CO2-udslip, såvel som din varmeregning. Loftet står typisk for ca. 25% af det
samlede varmetab i din bolig. Du vil med det samme opleve et meget bedre indeklima og opnå en mere
konstant temperatur og forbedret akustik allerede samme dag som din loftisolering er udført.

Du vil som oftest allerede efter 3-5 år have tjent din udgift til loft isolering hjem igen.

Isoexperten er autoriserede isolatører i to produkter til loft. Isocell papirisolering og knauf mineraluld.
Hvert år isolerer vi tusindvis af kvadratmeter lofter rundt i hele landet. Isoexperten udfører kun loftisolering
med mekanisk udblæsning, da manuel isolering med bats ganske enkelt er for dyrt for kunden.
Samtidigt vil loftisolering i granulat form stort set altid ende, som den bedste isolering grundet der ingen
samlinger er og det pakker sig tæt omkring alle forhindringer.

Tilskudsordning

Isoexperten står samarbejde med danske energiselskaber for at indhente energitilskuddet for
kunde og fratrække det på regningen.

Energitilskuddet til hulmursisolering kan i sammenhæng med håndværkerfradraget gøre det meget
attraktivt at få isoleret.

Dine fordele

Ved isolering af loft opnås følgende fordele:

 • Reducerer støj
 • Temperaturen er mere jævn i hele huset
 • Din varmeberegning falder betragteligt
 • Øger boligens værdi
 • Reducerer dit CO2-udslip
 • Tjener sig selv ind på meget kort tid

Hvornår skal jeg efterisolere?

Såfremt du har under 200mm isolering eksisterende på dit loft, eller din isolering er ødelagt grundet isoleringen er betrådt, er det en god ide af efterisolere.

Kuldebroer i isoleringen grundet dårligt udførte samlinger kan nedbringe isoleringsværdien betragteligt. Vi anbefaler altid at isolere op til 350-400 mm. På sådanne lofter og få et lavenergi loft.

Hvornår skal jeg efterisolere?

Langt de fleste lofter kan isoleres uden de store udfordringer.

Når vi udfører en loftisolering, sørger vi altid for at bygge en forhøjet ramme omkring loftlemmen for at afhjælpe mest muligt granulat som drysser ned når lemmen åbnes. Herudover tilbydes en ny gangbro, såfremt pladsen tillader det efter ny isoleringshøjde. Der er selvfølgelig også mulighed for at kunne få bygget ekstra repos eller afsats, såfremt du bruger dit loft til opbevaring og det giver mening med den nye loftisolerings højde.

Herudover sikres fortsat ventilation ved montering af vindplader, såfremt loftet ventilerer ved husets tagfod. Såfremt ventilation sker gennem gavle eller er mangelfuld, løser vi dette evt. med riste i gavl eller lignende. Det er meget vigtigt at sikre fortsat ventilation af loftet for at undgå råd og svampeskader.

Vi giver altid en faglig vurdering af hvilket produkt vi anbefaler til jeres loft

Isocell papirisolering

Isocell papirisolering er den optimale loftisolering i huse, hvor der ikke kan bestemmes om der forefindes en 100% tæt dampspærre. Isocell papiruld sørger for at dit hus kan ånde, yder en høj brandmodstand og er effektivt som lydisolering. Isocell er deklareret som lambda 39 løst udblæst i loftrum. Brandklassen er B2-S-d0. Isocell papirisolering bruges på ca. 80% af alle vores lofter grundet ovenstående egenskaber.

Knauf mineraluld

Knauf mineraluld er glasuld lambda 42 som er velegnet til lofter. Materialet er brandklasse A2. Isoleringsmaterialet er meget let og velegnet til bygningsisolering. Knauf er en af verdens største producenter af isoleringsmateriale, hvorfor alle produkter er gennemtestede og har alle nødvendige godkendelser.

Isover mineraluld

Isover granulat er et granulat fremstillet af granuleret glasuld med lambda værdi 42. Glasulden er et let materiale, hvorfor det til nogen konstruktioner er klart at foretrække. Materialet er rigtigt godt til generel bygningsisolering, grundet isover mineralulds granulats evne til at fordele sig rundt omkring ufremkommelige områder som f.eks. ventilationsrør. Materialet er et af dem som sætter sig mindst på lofter, med kun ca. 5% over tid.

Isover granulat nedbrydes ikke af råd eller svamp og er ikke tilsat sunhedsskadelige skadelige stoffer. Brandsikkerheden er i top og bransklassen er A2-s1 d0.

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

 • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
 • Vi lever af tilfredse kunder.
 • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

Hvorfor vælge os?

 • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
 • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
 • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
 • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
 • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).