Knauf Supafil 34

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

Knauf Supafil 34 – mineraluld

Knauf Supafil 34 er et mineralulds produkt beregnet til udfyldning af hulmure. Det er optimalt til at reducere energiforbruget og kan bruges som alternativ til vores papirisolering i forbindelse med hulmursisolering.

Knauf Supafil 34 er som navnet antyder lambda værdi 34, hvilket gør det til det bedst isolerende uldmateriale til mekanisk indblæsning. Produktet er testet og CE mærket. Knauf Supafil 34 er et lettere produkt end eksempelvis papir når det komprimeres, hvorfor det i nogen tilfælde kan være en fordel/ulempe alt afhængigt af konstruktionen.

Isoleringen foregår uden større gener på huset gennem 22mm huller

Knauf Supafil 34 kan indblæses på samme vilkår som vores papirisolering, såvel som EPS polystyren kugler.

Det kan indblæses gennem en studs på helt ned til 20mm. Derfor foregår selve isoleringen også ved boring af 22mm huller i muren og lukning af dem efter endt arbejde. Resultatet er en mur hvor du næsten ikke kan se isoleringen er udført- dette endda med en lambda værdi på helt ned til 34.wolle-home

Fugt

Knauf har godkendte tests, som påviser at Knauf Supafil 34 ikke overfører fugt til indermur. Det er også bevist at Knauf Supafil 34, ikke overfører fugt på tværs af hulrummet eller fra under et fugtsikkert niveau.

Fordele ved Knauf Supafil 34:

 • Yder en højeffektiv isolering (godkendt til lambda 34)
 • Giver høj brandmodstandsdygtighed- Brandklasse A1
 • Er utroligt nemt at arbejde med Sparer dig for både tid og penge
 • Reducerer støjgener
 • Er modstandsdygtigt overfor fugt
 • Forbedrer klimaet og komforten
 • Er miljø- og energirigtig isolering

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

 • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
 • Vi lever af tilfredse kunder.
 • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

Hvorfor vælge os?

 • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
 • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
 • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
 • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
 • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).