Fjerne Leca nødder

Kom hurtigt og nemt igennem forløbet

icon1

Trin 1Vi kontakter dig

icon2

Trin 2Vi besigtiger din bolig

icon3

Trin 3Du modtager tilbud

icon4

Trin 4Vi udfører arbejdet!

Varmegaranti

Såfremt du ikke har fået en selvfølgelig besparelse på din varme regning året efter din isolering, regnet som et helt varme år på en tom hulmur fra 1/1 til 31/12, og det på minimum 8% af dine brugte kw/h. De fleste sparer jo betydeligt mere, ofte 20-25% kwh, alt efter type bolig m.m.. Så tilbagebetaler vi dig vores regning i sin helhed, hver eneste krone, se dog forbehold nedenfor. Dette er udelukkende ment for at garantere dig vores seriøsitet, fulde og gode arbejde. Alle vil jo altid få en besparelse på varmeregningen.

Desværre er ikke alle hverken kunder eller håndværkere lige ærlige. Vi kan jo ikke risikere at vores ellers gode isolerings arbejde maskeres pga. tilbygninger, ændringer af hus eller bevidst højere indstilling af temperaturer i hjemmet eller lign. Så derfor forbehold nedenfor på siden.

Fjerne Leca nødder

Leca nødder var oprindeligt et brugt isolerings materiale til fundamenter. Grunden til leca nødder var det foretrukne isoleringsmateriale førhen er, at det er fyldt med små lufthuller og derigennem var isolerende. Da man i starten af 1960erne begyndte at spekulere så småt i isolering af hulmure, begyndte man at bruge leca nødder. Leca nødder er dog ikke et særligt effektivt materiale i hulmure og har kun en lambdaværdi på 0,085w/mk. Til sammenligning har vores IsoPearl grey EPS polystyren kugler en lambdaværdi på 0,032w/mk og papirisolering med 0,039w/mk (jo lavere lamdaværdi desto bedre isoleringsevne).

Vi fjerner også leca nødder ved at suge dem ud af væggen med vores maskine.

At fjerne leca nødder kan være et stort arbejde uden det fornødne værktøj, da der ofte er enormt mange leca nødder i hulmuren. Samtidigt er leca nødderne meget støvende at tage ud af en hulmur og sætter derfor krav til åndedrætsværn m.v. Vi kan dog tilbyde dig at suge dine leca nødder ud af din væg med vores maskine og bortskaffe dem så du kan få en optimal isolering i din hulmur. Sådan kan du få efterisoleret boligen med enten papirisolering eller IsoPearl polystyren.

Hvordan ved jeg om jeg har leca i min hulmur?

Leca nødder i en hulmur er som oftest oplyst i din tilstandsrapport på din bolig. Er der intet anført i tilstandsrapporten og har du mistanke om at der er leca nødder i din mur, kan du evt. bore et lille hul i din fuge og stikke en pind ind for at mærke modstanden. Hvis du rykker pind lidt rundt vil du kunne fornemme om der er leca nødder i.

Har du en bolig du ønsker at efterisolere, men som har eksisterende isolering i form af leca nødder, kan vi nemt klare dette for dig og du er altid velkommen til at ringe til os for at få et gratis boligtjek. 

Få et uforpligtende tilbud!

Telefon: 51 88 66 90
Mail: kontakt@isoexperten.dk

Eller udfyld formularen - Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt!

*Alle felter med skal udfyldes før du kan sende

Hvorfor vælge os?

Aldrig har det bedre kunne betale sig, at lave energiforbedringer.

Du kan reducere dine årlige varmeudgifter med op til 50% Alle vores løsninger er naturligvis dækket af håndværksfradraget såvel som energitilskuddet.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på netop din bolig!

  • Vi har en af de mest optimale indblæsningsmaskiner på markedet og derfor er ingen opgave for stor til os.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi søger markedets største energitilskud til dig og vejleder dig så godt som muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 1) Du må kunne fremsende dokumentation i form af dine varmeregninger for de sidste 3 kalenderår, herunder hele år før og efter isoleringen af dit hus.
  • 2) Endvidere dokumentation på, at du ikke har ombygget eller iøvrigt ændret dit hus væsentligt.
  • 3) Såfremt det herudover viser sig, at dit varmeforbrug i kWh ligefrem er forøget siden dit hus blev isoleret, da bortfalder vores garanti i sin helhed, da det uanset indikerer større ændringer af din bolig eller spekulation. Selv meget kolde vintre kan ikke få dit KWH til at stige, når hulmurene er korrekt isoleret.
  • 4) Da der regnes med hele kalenderår, kan vi kun bruge dokumentation som svarer til et helt kalenderår (1/1-31/12), således svarende til dit varmeforbrug minimum kalenderåret efter isoleringen af dit hus.
  • 5) Vi er medlem af alle relevante garanti ordninger. Herudover har vi fulde kompetencer omkring energibesparelser via dinenergibesparelse.dk og samarbejde med blandt andet dansk fjernvarme handel (DFH).